TED: Technology, Entertainment, Design

Via BI 2.0 blog kwam ik op de site van TED. TED probeert ideeën te verzamelen en te verspreiden. Dat doet men onder andere door van allerlei sprekers lezingen en presentaties te verzamelen. Het ontstijgt overigens wel de gangbare “powerpoint-poisoning”.

De filmpjes duren per stuk ongeveer 15 tot 30 minuten. Ze zijn qua lengte en inhoud ook niet vluchtig te bekijken. Dus af en toe ga ik er gewoon voor zitten. Verder zijn ze van het 16:9 formaat. Mijn eerste indruk: de content is origineel, zet aan het denken en kijkt soms uniek tegen clichés aan, gelardeerd met humor in mijn straatje.

Wel even de lawaaierige intro-reclame van BMW uitzitten…

Een voorbeeld  uit de sectie Technology:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s