GMail Quota

GMail Storage 

Het viel me een tijdje geleden op dat mijn GMail quota omhoog was gegaan van 2,8 naar ruim 3 GB. Vandaag ineens een sprong naar 4115 MB. Volgens dit bericht zal het verder groeien naar 6GB in januari 2008.

Voorlopig weer genoeg space dus…. waarvoor allemaal eigenlijk? Ikzelf vooral voor archivatie van van alles en nog wat.

 Meer “realtime” – tellers en grafieken zijn hier te vinden.

2 comments

  1. Ik zakte terug naar 6%! Heb je een verwachting waarop je zit, tegen eind 2008, met 7,5 GB storage? Als ik echt aan het archiveren sla… dan cc ik vanaf andere mail mezelf bij alles. Ben benieuwd hoe snel het dan gaat.

    Ik ben ook mijn opslag op schijf aan het veranderen: ik krijg het toch niet meer gesorteerd op mapjes, omdat elk documentje wel bij 6 onderwerpoen hoort die niet hiërarchisch te ordenen zijn. Dus ben ik naar weekmappen gegaan. Als ik iets terug wil vinden, gebruik ik gewoon de zoekfunctie van mijn pc. Enfin, hieruit blijkt dat ik voor mijn werk zinvolle bijlagen ontvang, en een eigen productie maak, van tussen de 10 tot 50 MB. Vooral office etc.
    Als ik dat alles zou doorsturen naar GMail, dan ben ik jaarlijks tussen de 500 MB en 2,5 GB kwijt. Dan loop ik wel in op de verhoging die GMail biedt.

    Dit is natuurlijk zonder beeld/geluid/video content….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s