Cloudo – Desktop in je browser

cloudo

 

 

 

Het gaat op termijn van PC naar netwerk naar datacenter naar cloud, als je al het nieuws moet geloven. Oftwel je bestanden en zelfs de applicaties staan elders. De lokale pc hoeft eigenlijk alleen maar een browser te hebben en een dikke pijplijn naar internet. Google heeft zijn eigen wolkje maar ook andere grote partijen bieden dit aan.

Cloudo lift een beetje mee, althans in benaming, op deze trend. Vooralsnog in gesloten beta, maar ze beloven via de browser een "desktop-ervaring" te kunnen bieden. Uitgebreidere beschouwing hier. Dus in je browser een startmenu, vensters, iconen, programma’s etc. Voordeel: overal waar je bent, zolang er internet is, kun je bij je PC.

Demonstratie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s