InfraRecorder tegen brandend featuritis

InfraRecorder_043_Logo

Soms merk je dat een programma last krijgt van featuritis. Woord bestaat echt, want het staat op wikipedia. Wat heb je als je hier last van hebt? Je hebt dan last van teveel functionaliteit. Een voorbeeld hiervan is de Nero software om te cd/dvd te branden. Ik gebruik het eigenlijk al vele jaren, maar elke keer bij een nieuwe versie kan het nòg meer. Mogelijkheden waar je niet op zit te wachten. Programma’s worden groter, zwaarder, complexer, vereisen snellere pc’s en lopen meer risico op bugs.

Dus tijd voor een ander brandprogje. Ik moest iets hebben dat "gewoon" bestanden kan branden en eventueel images van cd’s. Liefst open source. Ik kwam uit bij InfraRecoder. Vooralsnog doet het simpel wat het moet doen: branden!

Tags van Technorati:

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s