Tweetarchief van #samboict

Gisteren bezocht ik met veel plezier de 27ste saMBO-ICT conferentie bij Nova College. Het thema was: “Cloudcomputing en social media”. Hieronder volgt een archief van alle tweets met de hashtag #samboict. Ik ben zo vrij geweest de retweets van onze gastheer er uit te filteren. Het lijkt erop dat ik er verder geen gemist heb, maar geen garantie. 😉

Ze zijn als volgt gemaakt:

  • Downloaden van Archivist.
  • Zoeken op hashtag #samboict.
  • Exporteren naar text (tab gescheiden bestand) of naar xml. XML werkt vaak beter, als iemand in zijn tweet een “Enter” heeft zitten. Importeren als platte tekst levert dan een nieuwe regel op in de tabel.
  • Importeren in Excel.

Ik had overigens, getipt door Willem Karssenberg, een alternatief in Google Spreadsheets deze keer. Kun je hier zien, zonder inlog. De dashboard-functionaliteit vond ik wel handig.

Hier als taart om te patsen:

#samboict

Hieronder al mijn eigen tweets! Als je alle tweets van iedereen wilt downloaden in excel, dan kan dat hier.

[table id=14 /]