Samen naar de top – #cviov

Ik ben vandaag en morgen op de CVI conferentie “Samen naar de top”, behalve dat ik er veel hoop te ‘halen’ ben ik ook conferentieblogger. Meestal kom ik dan in een soort hyperfocus die lekker productief is en voelt. Vraag me af wat voor stofjes er dan in mijn hersenen vrij komen. De meeste blogs gaan verschijnen op de gezamenlijke conferentieblog. We werken met een leuk groepje samen! Ben weer verder ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s