Terugkijken op CVI2010 conferentie

Ik ben nog een beetje aan het bijkomen, ik heb twee fijne dagen gehad, leuke en inhoudelijk sterke presentaties en workshops. En dit was de eerste conferentie als officiële conferentieblogger. De reacties daarop zijn ook heel leuk. De 2 dagen zijn dan wel intensief, maar gelukkig waren er omstandigheden die hielpen:

  • Ik merk steeds vaker dat ik beter blog als ik het “life” doe. Ten eerste omdat ik de indruk ter plekke beter pak, dan als ik achteraf dat doe. Ten tweede omdat ik soms niet de tijd vindt om het na afloop te doen. Ik heb overal stroom gehad als mijn accu weer eens leeg was en vooral de tweede dag was er ook nog overal bereikbare wifi.
  • Willem had een hele mooie bloggersruimte geregeld, waarin je even buiten de hectiek in rust kon werken.

Wat we hebben geschreven met z’n allen geeft toch een aardig beeld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s