Leraar24

In navolging van deze oproep, maar eigenlijk zoek ik gewoon een smoes om weer iets van twitter te laten zien en vandaag was er een redelijke twitterplosie over de “Disclaimer” van http://www.leraar24.nl. Om dit realtime in beeld te brengen zou een twitterfountain weer kunnen, maar zocht nu meer iets om de discussie in beeld te krijgen. Dat kan onder andere door bij TweetGrid een widget aan te maken. Wat ik zelf grappig vindt is de manier waarop je zo in contact komt met mensen die op hetzelfde moment het ook over een bepaald onderwerp hebben. Verder is er over de inhoud van de discussie al veel gezegd…

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s