Stop de telefoongids

Nu toon ik over het algemeen niet zoveel maatschappelijke betrokkenheid, maar een tweet van Johan bracht met op de volgende site: Stopdetelefoongids. Zeker omdat ik steeds minder kasten in huis wil met papier dat nooit van de plank komt. Al jaren gooi ik de gids rechtstreeks in de papierkliko. Vroeger zonder ergenis, tegenwoordig irriteer ik me er wel aan. Vanwege de papierverspilling.

Even aanmelden en je verschijnt op de mashup.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s