TV gids in je RSS reader

Voor de downloaders en iTuners onder ons: het is nogal lastig om bij te houden wanneer er wat wordt uitgezonden, of je moet een Amerikaanse TV-gids hebben. Ik heb zelf al zo’n 3 jaar geen televisie meer (sinds onze dochter die van het nachtkastje duwde) en dat bevalt goed, zelfs het signaal hebben we laten afsluiten. Ik raak geen tijd kwijt aan zappen naar dingen die me niet interesseren, nieuws en actualiteiten zijn online prima te bekijken, en tv series zijn te downloaden. Een groot scherm als “TV” is even wennen, maar werkt prima.

Blijft over: wat wil ik zien? Beetje rondgekeken op sociale sites zoals Tioti en Next-Episode. Daar kun je een profiel aanmaken met series die je wilt volgen. Maar myTVRSS is nog eenvoudiger: series aanvinken, en de site levert een feed op die alle afleveringen in beeld brengt. Je kunt dus niet een week van te voren inkijken, maar als je eenmaal een serie volgt, dan melden de afleveringen zichzelf.

One comment

  1. tegenwoordig kijk ik ook alleen nog via internet wat ik wil zien. Weg reclames en kijken wanneer IK wil. Natuurlijk is het wel altijd jammer als je er achter komt dat je iets gemist hebt. Natuurlijk was de huldiging van Oranje wel te zien via de kabel naar mijn televiesie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s