ROC Midden Brabant blog voor Design4all

bannermaastricht.jpg

Ik neem, samen met een aantal anderen, namens het ROC MB deel aan de ICT en Onderwijs conferentie “Design4All” in Maastricht op 26 en 27 maart. We hebben voor onze ervaringen een groepsblog aangemaakt. Bedankt Moniek voor het idee en het toetsenbord!

Het is voor het eerst dat ik meedoe met een groepsblog om ervaringen uit te wisselen, dus ik ben benieuwd.

6 comments

 1. Leuk Joelle, deze blogisch. De hartelijke complimenten.

  Nu het ROC nog lekker aan de gang met het liefst… apple-spulletjes! Apple rules, werkt altijd en is krachtig klaar voor het onderwijs.

  Misschien ’n idee om daar eens over te bloggen: apple versus windows in het onderwijs?

  Succes verder en graag tot ooit, groeten,

  Rudy H.

 2. @Rudy: “Vroeger” als in 5 jaar geleden of zo, was er ook relatief weinig educatieve software voor mac/apple te vinden. Nu echter alles steeds meer webbased wordt, heb je alleen maar een browser nodig. En Safari is geen slechte zo ik hoor…

  Maar wat betreft de euri: je betaald ook voor design, en als je de specs ziet van machines die we het roc in slepen voor een lage prijs. Als je dat wilt aanschaffen met Apple, dan zijn de kosten altijd hoger, schat ik in.
  Maar ja, voor kwaliteit betaal je…

  Wat ik sneller zie gebeuren is dat straks mensen met iPhones enzo rondlopen.

  @Karin: Misschien kunnen we wat kruisbestuiven!

 3. Bij deze geregeld in de blogroll, nu alleen hopen dat mijn lieve collegae (behalve actieve bloggers) er ook willen posten. Kruisbestuiving heeft al plaatsgevonden toch? We Pimpen lekker samen the courses.

 4. Ja, voor een kruisbestuiving ben ik altijd in.

  En pimpen is ook wel iets voor mij.

  En Joelle: je hebt wel gelijk. Ik moet me ook niet aanstellen met m’n apple’tje. Maar ik werk er gewoon graag mee en… het oog wil toch ook wat? Inderdaad: het water loopt mij altijd in de mond bij het zien van zoveel mooi design. Daar is deze meneer nu eenmaal gevoelig voor. Gelukkig draait windows ook steeds vaker met mooie pc’s (zie Dell, bij voorbeeld).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s