SocialThing: Mogelijk elastiekje?

st_logo

SocialThing is ook zo’n bedrijfje in Beta-fase, dus nu nog veel beloftes. Toch hoop ik dat ze waar maken wat ze beloven: één applicatie om op meerdere sociale netwerken te publiceren. Bijvoorbeeld: foto’s posten naar Flickr, tweets naar Twitter, artikelen naar je blog etc. Vervolgend wordt alles onder elkaar gezet in een lifestream. En je kunt anderen hun lifestream ook volgen. Het voordeel: 1 centrale plaats voor het publiceren van al je content.

socialthing

Randvoorwaarde is wel dat al die sociale netwerken hun interface openen in de vorm van API’s of webservices. Eigenlijk moet dat toch niet zo moeilijk zijn. Er zijn al losse applicaties om foto’s naar Flickr te posten, zonder Flickr te hoeven bezoeken. Met LiveWriter kan ik offline bloggen, zonder mijn blog te bezoeken. Als dat soort programma’s nu gecombineerd worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s