Lifestream kopie in Google Calendar

calendar_sm2_nl

Als we nou toch met elastiekjes bezig zijn:

Leek me leuk om mijn lifestream ook in kalenderformaat te kunnen bekijken. WordPress bevat natuurlijk ook de kalenders voor het doorzoeken, maar tegen een echte kalender aankijken voelt toch anders. Overigens kwam ik pas op het idee toen ik zag dat Google Calender ook kalenders via URL kan importeren. Als deze maar de zogenaamde iCal opmaak hebben. Wel bekend onder de appel-eters onder ons.

Op BlogTender kwam ik een stukje php-script tegen dat RSS feeds omzet naar iCal formaat. Als deze via een URL in Google Calendar wordt opgeroepen, met de RSS als parameter er achter, dan wordt elk item inderdaad geimporteerd. Het effect is dat "achter je aan" je kalender zich vult met je online-activiteiten.

Als bij elkaar wel een beetje lifestream-freaky, maar ik dacht wel: wat valt er nu niet aan elkaar te knopen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s