Last.FM

last.fm

Nadat mijn favoriet “Pandora” alleen nog maar bereikbaar is voor ip-adressen in Amerika, moest ik op zoek naar een alternatief. Toch jammer, want Pandora heeft mijn smaak precies leren kennen! Via dit artikel met een vergelijking van 10 sites, gekozen voor: Last.fm

Alhoewel het dus geen “Music Genome” database bevat, kun je wel “Love” en “Ban” aanklikken per nummer. Dus leert de site zo je smaak kennen. Verder vindt ik leuk dat je een widget kunt bouwen met recent geluisterde albums. Deze widget is weer op je blog te plaatsen. Kijk voor het resultaat maar linksonderaan.

Uniek is het “scrobling”: Gekoppeld aan mediaplayer of winamp, kan last.fm ook je smaak leren van je off-line media.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s